Festivalul Multiculturalitatii 2017 - Bucuresti.

foc de artificii

Festivalul Multiculturalitatii 2017 – muzica, dansuri si bucate alese in Parcul Titan.


Trust Fireworks - foc de artificii

Festivalul Multiculturalitatii 2017. Evenimentul are loc în Parcul Titan din Capitala, pana pe 21 mai 2017, începand cu ora 10.00.
Festivalul Multiculturalității aduce la București muzică, dansuri și mâncare tradițională din toate colțurile lumii.
În premieră, participanții la Festival vor avea ocazia să asculte celebra melodie românească „Trandafir de la Moldova” interpretată de copii din România, Kazahstan, Indonezia și Africa de Sud.
Acest eveniment este parte a Festivalului Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), o manifestare culturală internațională de amploare, ajunsă deja la cea de- a 13 a ediție.
Festivalul se organizează anual în 20 de țări, România fiind una dintre gazdele alese pentru acest eveniment. De-a lungul timpului, acest Festival și-a câștigat aprecierea și admirația la nivel international, ajungând astăzi una din manifestările artistice majore la nivel mondial.
Peste 2500 de elevi și studenți provenind din 170 de țări participă an de an la spectacolele organizate în cadrul acestui Festival. Anual, la acest eveniment vin în România peste 100 de elevi și profesori, din toată lumea, care au oportunitatea să interfereze cu tradițiile și cultura din țara noastră.
În cadrul acestui festival, bucureștenii au acces gratuit la spectacolele organizate în Parcul Titan.
În perioada 19-21 mai , ansambluri de cântece și dansuri populare tradiționale românești și de cântece și dansuri folclorice provenite din diferite regiuni ale lumii, vor evolua zilnic pe scena special amenajată în Parcul Titan.
De asemenea, pe 19 și 20 mai, începând cu ora 20.00, vor avea loc spectacolele principale ale Festivalului în care vor evolua copii din USA, Albania, Azerbaijan, Indonezia, Franța, Africa de Sud, India, Kazakhstan, Rusia, Tunisia, Ucraina, Moldova, Belarus , Kenya și România.
Un moment special în cadrul Festivalului Multiculturalității de anul acesta va fi aniversarea pe scena Festivalului a zilei de naștere a starului NBA Enes Kanter, care se va afla pentru două zile la București, în perioada acestui eveniment cultural de excepție.

Numeroase țări vor organiza standuri proprii, pe aleile Parcului Titan, în care vor expune costume tradiționale, mâncare specifică, elemente de cultură națională. Bucureștenii vor putea vizita standurile culturale organizate de: Slovacia, Serbia, Macedonia, Albania, Bulgaria, Moldova, Ungaria.
Dar și din Mexic, Pakistan, Sudan, Nigeria, United Kingdom, Austria, Croația, Irlanda, Olanda, Finlanda, Indonezia , Norvegia, România, Turcia și China. Și, nu în ultimul rând, cei care vor veni vor degusta din mâncarea tradițională a țărilor prezente la acest eveniment cultural special.
Copiii se vor bucura și ei de asemenea de spectacole unice de magie, care îi vor încânta cu siguranță.

Bucureștenii dornici să cunoască cultura, obiceiurile și desigur bucătăria tradițională a altor popoare sunt așteptați în Parcul Titan (în apropiere de ParkLake), în perioada 19-21 mai 2017, între orele 10-22.00.


Trust Fireworks - artificii nunta

SURSA - Libertatea pentru femei


Vrei un spectacol pirotehnic?

Contactează-ne şi noi îţi vom oferii cea mai buna soluţie pentru evenimentul tău.

1
Bem o cafea
2
Analizăm şi ofertăm
3
Semnăm contractul
4
Pregătim artificiile
5
Testăm programul
6
Declanşăm artificiile

Îţi mai oferim suplimentar următoarele servicii pentru evenimentul tău.


fum greu

GHEATA CARBONICA FUM GREU

DE LA 120 EURO
dj sonorizari

LUMINI ARHITECTURALESONORIZARI - DJ

DE LA 350 EURO
fotograf nunta

FOTOGRAF NUNTA FILMARI HD

DE LA 1.190 EURO
artificii interior

ARTIFICII DE INTERIOR

DE LA 100 EURO