Forza ZU 2017 - Constanta.

foc de artificii

FORZA ZU 2017 la Constanta. Cel mai mare concert din Romania.
O furtună poate să oprească un concert, dar nu poate să oprească Forza ZU. Cel mai mare concert din România merge înainte. Așa a fost la Constanța, cu bucurie, cu hituri și peste 75.000 de voci care au cântat în cor. Din cauza condițiilor meteo am fost nevoiți să oprim evenimentul, pentru siguranța voastră și a artiștilor. Constanța, îți mulțumim și revenim cât de curând ca să terminăm ce am început.


Vom reveni cu noutati.


Trust Fireworks - CO2, flacari

Forza ZU 2017 începe sâmbătă, 17 iunie, ora 16:00, iar intrarea este liberă. Spectacolul va fi animat de Daniel Buzdugan și Mihai Morar, iar pe scenă vor urca cele mai mari nume din industria muzicală românească. Ei sunt cei ale căror hituri vor fi cântate de zeci de mii de voci pe plaja Modern: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Inna, Randi, Jo, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Lidia Buble, Adrian Sina, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Feli, Vescan, La Familia, Nicole Cherry, Ruby, Ami, The Motans, Fly Project, Andreea Balan si Daniel Iordachioaie.

Sâmbătă, 17 iunie, nu-ți face planuri. Ești invitat la un super concert, pe plajă, cu intrare liberă. La ora 16:00 începe nebunia.