Revelion 2018 - Foc de artificii

fireworks 2017

REVELION 2018. Cele mai spectaculoase focuri de artificii din noaptea de Revelion in lume.

În noaptea de Revelion, mai peste tot sunt organizate focuri de artificii, dar unele dintre acestea sunt atât de spectaculoase, încât mii de oamenii călătoresc sute de kilometri pentru a le vedea.


REVELION 2018 în Australia - Sydney salută 2018 cu opt tone de artificii

Trust Fireworks - foc de artificii revelion

Aproximativ opt tone de artificii care au produs 100.000 de efecte pirotehnice, pe măsură ce cerul a explodat într-o combinatie de culoare și lumină, iar piesa centrală este un tribut adus votului istoric al națiunii pentru căsătoria dintre homosexuali și celei de-a 40-a aniversări a lui Mardi Gras. Sydney a intrat in anul 2018 cu un spectacol impresionant de artificii la Port Jackson, unde au fost asteptati aproximativ un milion de oameni.


REVELION 2018 în Hong Kong.

foc de artificii revelion

Chinezii cred că spiritele rele sunt peste tot în acea perioadă, aşa că aprind artificii pentru a le îndepărta. Uneori, ei îşi sigilează ferestrele şi uşile cu hârtie, pentru a nu lăsa spiritele malefice să pătrundă în casă. Focuri de artificii se va desfășura la miezul nopții 31 decembrie 2017 Countdown începe cu 60 de secunde înainte de miezul nopții și ne așteptăm ca punctul focal al numărătoii inversă să fie la Centrul de Convenții și Expoziții din Hong Kong, ca și în anii anteriori. În acest an, afișajul a crescut cu o treime până la 1,1 km de-a lungul portului, va dura 10 minute și, ca în anii precedenți, focurile de artificii vor fi trase din barje din port, precum și de pe acoperișurile unor clădiri proeminente de-a lungul malului mării . Spectacolul va cuprinde pentru prima dată pirotehnica de la un producător de artificii europene premiat, însoțit de o coloană sonoră compusă și produsă de veteranul regizorului local de muzică, Chiu Tsang-hei. Există, de asemenea, o petrecere live pe stradă, cu diferite spectacole de artiști, începând cu ora 10 la Chimia Tsim Sha Tsui și găzduită de Consiliul de Turism din Hong Kong. În acest an, spectacolele de oaspeți includ grupul australian de arte performante Strange Fruit.


REVELION 2018 în Marea Britaniei - Uimitoarele focuri de artificii de la Londra

Trust Fireworks - foc de artificii revelion 2018

Primarul din Londra, Sadiq Khan, a descris momentul pirotehnic ca fiind cel mai mare oraș din istorie, cu o durată de aproximativ 12 minute înainte ca revărsanții să fi izbucnit într-o interpretare tradițională a lui Auld Lang Syne. Spectaculos de focuri de artificii din acest an a inclus o coloana sonora dominata de artisti de sex feminin pentru a marca centenarul femeilor care au primit votul. Cantece de Aretha Franklin, Annie Lennox, Dua Lipa, Florența Welch și Ariana Grande au fost printre cele incluse în a doua jumătate a celebrului spectacol de renume mondial. Peste 100.000 de deținători de bilete au umplut băncile fluviului Tamisa din Londra pentru afișarea de 12 minute după ce bongurile lui Big Ben au ieșit din capitală la miezul nopții, fiind reluate pentru perioada festivă.


ARTIFICII REVELION 2018 la Disneyland Paris - Superbul foc de artificii de la Disneyland Paris.

Trust Fireworks -artificii revelion 2018

Asigurați-vă că sunteți în fata Castelului Frumoasei Adormite la miezul nopții, pentru că atunci când ceasul ajunge la doisprezece, cerul va fi luminat de o pata imensa de lumină și culoare.


ARTIFICII REVELION 2018 Paris - Traditie si atmosfera de vis.

Trust Fireworks -artificii Paris revelion 2018

Tradiții de Anul Nou în capitala franceză: În Paris, ca și în restul Franței, Anul Nou sau "Sf. Sylvestre" începe la 1 ianuarie și se termină pe 1 februarie. Oamenii francezi încep să-și dorească unii pe alții Bonne Année și schimbul de bises (sărutări mici pe fiecare obraz) la lovitura de miezul nopții pe 1 ianuarie, iar cutiile poștale sunt apoi inundate cu felicitări și cadouri pe tot parcursul lunii. Deci, nu fi surprins dacă auziți dorințe pentru noul an pe tot parcursul lunii ianuarie și nu ezitați să le returnați. Învățând expresia franceză de mai sus și folosindu-l este posibil să obții în special răspunsul cald! Șampanie sau vin alb strălucitor? Cele două nu trebuie confundate dacă doriți să evitați prelegeri lungi; ambele sunt băuturi alese în ajunul Anului Nou în capitala franceză. Indiferent dacă optați pentru șampania "reală" (din regiunea cu același nume) sau pentru un alb strălucitor de înaltă calitate, cum ar fi Crémant de Loire sau Crémant de Bourgogne (care sună din regiunea viticolă prestigioasă din Burgundia ) atmosfera este aproape garantată. Vin chaud (vin fierbinte) și cidru de alcool din Bretania sunt alte alegeri populare. Desigur, dacă sărbătoriți Anul Nou la un restaurant sau la o petrecere, multe băuturi nealcoolice sunt disponibile în majoritatea spoturilor, de la suc la sifon și la cidru nealcoolic spumant.


ARTIFICII REVELION 2018 Dubai.

Trust Fireworks -artificii Dubai revelion 2018

Anul Nou 2018 este unul dintre momentele cele mai bune, așteptate de milioane de oameni din Emiratele Arabe Unite și din întreaga lume. Este o destinație de călătorie populară printre călătorii regionali și internaționali, în special pentru celebrarea festivalurilor majore, inclusiv a noului an. Țara oferă nenumărate modalități de a primi noul anBurj Khalifa, Burj Al Arab, The Palm, Festival City, JBR și Global Village sunt câteva dintre locurile unde se pot întâlni sărbătorii pentru a viziona focuri de artificii, spectacole de lumină și alte sărbători care să sune în noul an. La începutul acestei luni, dezvoltatorul de master Emaar din Dubai, care deține și operează Burj Khalifa și The Mall Mall, a anunțat că a organizat un show unic de lumină care să sune în Anul Nou. Compania însă nu a specificat dacă focurile de artificii se vor desfășura alături de spectacol sau nu. Acum, la începutul liniei, un alt dezvoltator mega, Meraas, a confirmat lui Khaleej Times că nu va exista focuri de artificii la JBR. "Nu vom avea focuri de artificii la JBR, Laa Mers și Al Seef în acest an", a declarat Meraas, care gestionează aceste proprietăți


ARTIFICII REVELION 2018 Berlin - Germania.

Trust Fireworks -artificii Berlin revelion 2018

Revelionul între Poarta Brandenburgului și Coloana Victoriei.
Festivitățile de Revelion au loc pe o lungime de doi kilometri de "Straße des 17. Juni" între Poarta Brandenburgului și Coloana Victoriei. Programul festivalului include o serie de spectacole de muzică live, spectacole de lumină și laser și seturi de DJ. De-a lungul zonei festivalului, mâncărurile oferă gustări din întreaga lume.
Program de lucru 2017/2018
În ajunul Anului Nou (duminică), porțile se deschid la ora 14:00. Între 14:00 și 18:30 în acea zi, vizitatorii pot asista la o serie de repetiții vii pentru seara. Programul oficial de divertisment începe la ora 19:00. Focurile de artificii sunt aprinse la miezul nopții, petrecerea începe la 00:30 și continuă până la 03:00 dimineața zilei de Anul Nou.
Artiști participanți 2017
Artiștii de pe scena principală în 2017 au fost printre altele: Tom Gaebel, Rednex, Whigfield, Oli P., Höhner, Münchener Freiheit, Die Lochis, Alina, Micar, Alex Christensen, Nana, Nico Santos, Fernando Varela, Wincent Weiss, Ben Zucker, băieții Forever, MousseT + Natalia Avelon, Lions Head, Beatles Musical, Conchita, Lucenzo, Stereoact, Chris Cronauer, Bell Book & Candle, Alice Merton, Gad Spider Murphy și Frontm3n.
Politica de admitere și securitate la petrecerea de Revelion
Intrarea în zona festivalului este gratuită. Pentru a preveni supraaglomerarea, zona este închisă la un anumit punct. Verificările de securitate se efectuează la toate intrările. Este interzisă aducerea oricăror artificii, obiecte ascuțite sau ascuțite sau orice alte elemente care ar putea fi folosite ca arme. Acest lucru se aplică, de asemenea, la sticle de sticlă, rucsaci și alte pungi mari.