STONEBIRD 2018 - Corbii de Piatra.

foc de artificii

STONEBIRD 2018 la Corbii de Piatra.


Un nou eveniment si un nou foc de artificii marca Trust Fireworks dar si efecte speciale de scena - SFX - lansatoare de flacari la un eveniment incendiar.

Prima ediție a STONEBIRD FESTIVAL se desfășoară în perioada 10 – 12 august 2018, într-un loc fascinant, unde tradițiile, natura, istoria și rock-ul se întâlnesc pentru un mix perfect.

Asta înseamnă STONEBIRD FESTIVAL – un eveniment de excepție ce va avea loc pe dealurile de deasupra satului Corbii de Piatră, jud. Argeș.

Aici veți găsi aer curat, iarbă bogată, peisaje unice, oameni simpli, tradiții, istorie, bucate românești. Dar și unele dintre cele mai bune trupe ROCK din țară și din lume.

Locația se află la circa 90 de minute de București, dar și la distanțe mici de orasele: Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, Rm. Vâlcea, de unde se așteaptă un număr mare de participanți. Festivalul oferă vizitatorilor zonă de camping, parcare, zonă de food & drink, zone de relaxare pentru peste 1500 de persoane.artificii StoneBird 2018
artificii StoneBird 2018
foc de artificii StoneBird
StoneBird 2018 - artificii
SFX - efecte speciale
SFX - Corbii de Piatra
artificii StoneBird 2018
artificii Corbii de Piatra
foc de artificii StoneBird
StoneBird 2018 - artificii
SFX - efecte speciale
SFX - Corbii de Piatra
efecte speciale StoneBird
aruncatoare flacari SFX

Nu știm dacă vom avea vreodată autostradă până la Corbii de Piatră, dar puteți folosi drumurile naționale și pe cele europene pentru a ajunge la cea de-a doua ediție Stonebird! 9-11 August 2019! ROCK ON!

Așa a fost anul acesta la STONEBIRD FESTIVAL! Natura a vrut rock, iar noi i-am dat mai mult de atât. Am făcut-o să vibreze cu o atmosferă de neuitat și multă energie bună. Vă aștăptăm pe 9-11 august 2019 la cea de-a doua ediție! Aceeași locație minunată și ROCK 100%.
Pentru mai multe exemple vă invităm să vizionaţi canalul nostru de Youtube Fireworks