Centenar Romania 100 - Foc de artificii

fireworks 2017
Trust Fireworks - foc de artificii Centenar

Focuri de artificii profesionale.

Pachete destinate manifestarilor publice cu ocazia Centenarului ”Romania 100” cat si institutiilor publice (Primarii, Consilii Judetene si altele) cu ocazia diverselor manifestari publice (Zilele Oraselor, Ziua Nationala, Concerte sau alte Evenimente Publice).

Suntem Trust FireWorks şi vă oferim o larga gamă de focuri de artificii pentru evenimentele organizate cu ocazia manifestarilor Centenarului "Romania 100 de ani de la Marea Unire". Va punem la dispozitie pachete personalizate de artificii in functie de evenimentul dumneavoastra. Avem personal specializat şi calificat, pirotehnicieni avizaţi cu peste 500 de evenimente.


Efecte Speciale Scena - SFX

Sisteme profesionale si efecte speciale pentru scena, CO2, aruncatoare de flacari si confetti.

Despre noi - Trust Fireworks

Suntem o companie dinamica si puternica, experimenta in gasirea celei mai bune solutii pentru succesul evenimentului tau. Putem organiza declanşarea spectacolului pirotehnic atât de pe uscat cât şi de pe apa cu ajutorul pontonului, ideal pentru locaţiile aflate pe marginea lacului, spectacolul de artificii reflectandu-se in apa si creand o imagine superba.  Noi ne ocupăm de procurarea tuturor autorizaţiilor şi de plata taxelor către instituţiile statului.  Putem organiza pe lânga focul de artificii şi un spectacol de sunet şi lumini (lasere şi muzica) pe tematica evenimentului dvs.  Vă putem oferi diverse efecte pirotehnice de la numele companiei dvs., siglă, simboluri, cifre si litere.  Deasemenea vă oferim mai multe pachete de fum greu pentru nuntă şi pentru orice tip de eveniment. Lansatoare jeturi CO2, aruncatoare de flacari.  Vă putem oferi tunuri de confeti în diferite culori, pentru evenimente în aer liber (concerte, meciuri de fotbal, diverse alte evenimente).

artificii