Bias 2019 - Aeroportul Baneasa.

foc de artificii Bias 2019

BIAS 2019, cel mai mare show aviatic din Romania.


BIAS 2019 a avut loc sambata, 24 august. Bucharest International Air Show, organizat de Aeroportul Baneasa & ROMAERO, este cel mai mare spectacol de aviație din Romania și se afla la cea de-a XI-a ediție. Ca in fiecare an, nu va lipsi Aeroclubul Romaniei, coorganizator BIAS. Cu siguranța vom asista la evoluții impresionante de acrobație aeriana. Nu vor lipsi indrazneala și talentul in forma pura ale piloților de la Hawks of Romania, care se pregatesc sa piloteze cu maiestrie avioanele Extra 300!
White Wings – formatia de acrobatie cu planoare a Aeroclubului Romaniei și Blue Wings – echipa de parasutism vor fi la inalțime, garantand un nou spectacol plin de adrenalina! Și in 2019, ne așteptam la evoluții spectaculoase realizate de Iacarii Acrobați și Jurgis Kairys, veterani la BIAS.
Show-ul s-a incheiat cu un superb foc de artificii realizat de Trust Fireworks.


Spectacolul aerian BIAS 2019 s-a incheiat cu un concert si un impresionant foc de artificii.
Spectacol impresionant pe cerul Capitalei. Peste 100 de aparate de zbor au evoluat in fata unei audiente numeroase, la cel mai mare miting aerian organizat in Romania.
BIAS 2019 afla la 11-a editie si a marcat anul acesta 50 de ani de activitate a aeroportului Henri Coanda Bucuresti, dar si 15 ani de la intrarea in NATO.
A fost ziua in care pilotii si-au aratat maiestria in fata unui public foarte numeros, adunat inca de dimineata la Aeroportul Baneasa, devenit locul traditional de desfasurare a celui mai mare spectacol aerian din tara.
Mai multe detalii
artificii Bias 2019
artificii BIAS 2019
foc de artificii BIAS 2019
BIAS 2019 - artificii
SFX - efecte speciale
SFX - BIAS
artificii BIAS 2019
artificii BIAS
foc de artificii BIAS
BIAS 2019 - artificii

Pentru mai multe exemple va invitam sa vizionati canalul nostru de Youtube Fireworks