Revelion 2019 - Foc de artificii

fireworks 2018
artificii

Ca si in alti ani Trust Fireworks va prezinta cele mai frumoase focuri de artificii din noaptea de Revelion in lume.

Australia - Sydney

China - Hong Kong

Marea Britaniei - Londra

Franta - Disneyland Paris

Franta - Paris Arcul de Triumf

Dubai - Burj Khalifa

Dubai - Atlantis, Palm Jumeirah

Germania - Berlin

 • REVELION 2019 în Australia - Sydney

  Trust Fireworks - focuri de artificii revelion

  Mulți australieni sărbătoresc Anul Nou cu petreceri, muzică și alte forme de divertisment pe 31 decembrie. Anul Nou este ziua cu o zi înainte de Anul Nou în calendarul gregorian, folosit de mulți australieni. Principalele orașe australiene au evenimente speciale de Anul Nou care includ parade, muzică și divertisment. Celebritățile sunt adesea invitate ca oaspeți de onoare sau gazde pentru evenimente mari de Revelion. Bilele de Anul Nou sunt populare și au diverse teme cum ar fi mascarada, cravata neagră și uzura formală, tropicală, gangster și glamour. Premii pentru cele mai interesante și cele mai bine îmbrăcate costume sunt acordate la aceste evenimente. Mulți oameni pregătesc, de asemenea, rezoluțiile de Anul Nou pentru a doua zi.

 • REVELION 2019 - focuri de artificii în Hong Kong

  foc de artificii revelion

  Focurile de artificii sunt o parte esențială a sărbătorilor, iar în Hong Kong, Anul Nou este întâmpinat cu un show pirotehnic extraordinar care poate fi văzută de ambele părți ale portului. Aceasta trebuie să fie unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume. Pentru a întâmpina Anul Nou, o flotă de pontoane și barje înființate în mijlocul portului Victoria lansează miracolul pirotehnic, pe măsură ce cerul de deasupra portului explodează în izbucniri de culoare strălucitoare într-un spectacol uluitor care durează aproximativ 25 de minute.

 • REVELION 2019 la Londra - Tema show-ului "Londra este deschisa"

  Trust Fireworks - foc de artificii revelion 2019

  Cuvintele "Londra este deschisă" a sunat în noul an, în timp ce capitala a salutat anul 2019, cu un spectacol de focuri de artificii uluitoare pe malul râului. Expresia a fost rostită în șapte limbi, în jurul a două minute de la miezul nopții, ca orizontul orașului plin cu lumini în cea mai mare expunere anuală din Europa. O coloană sonoră, cu cele mai bune artiști muzicali din Europa, a sărbătorit diversitatea capitalei, după Big Ben, care, din cauza renovărilor, a fost tăcută din cauza multor renovări. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a declarat că afișul vândut va arăta Europei că capitalul va rămâne "deschis-minded" și "looking outward" post-Brexit. El a spus că politicienii de la Westminster au dat lumii impresia că Marea Britanie este "insulară, în căutarea interioară", în timp ce Marea Britanie începe numărătoarea inversă pentru Brexit. Domnul Khan a spus ca evenimentul din acest an va „trimite un mesaj de sprijin“ pentru mai mult de un milion de cetățeni europeni pentru care Londra este acasa. El și- a exprimat anterior sprijinul său și a exprimat îngrijorarea cu privire la efectele unui Brexit nu-acord asupra capitalului. Si a promis că Londra va rămâne la fel după data de 29 martie 2019 și a spus că focul de artificii a fost despre "a arăta lumii, în timp ce ne urmăresc, că vom continua să fim deschisi, plini de perspectivă" .

 • REVELION 2019 - Superbul foc de artificii de la Disneyland Paris

  Trust Fireworks -artificii revelion 2019

  Asigurați-vă că sunteți în fata Castelului Frumoasei Adormite la miezul nopții, pentru că atunci când ceasul ajunge la doisprezece, cerul va fi luminat de o pata imensa de lumină și culoare.

 • ARTIFICII REVELION 2019 Paris - Arcul de Triumf

  Trust Fireworks -artificii revelion 2019

  Oamenii fac poze cu telefoanele mobile la focurilor de artificii care explodează în zona Arcului de Triumf pe Champs-Elysees pentru sărbătorile de Anul Nou de la Paris. Un spectacol pirotehnic și show de lumină sub tema "fraternitate" au continuat pe Champs-Elysees, în ciuda planurilor de protestele antiguvernamentale ala vestelelor galbene în zona faimosului bulevard.
  Dar la Paris, ca și în restul Franței, Anul Nou sau "Sf. Sylvestre" începe pe 1 ianuarie și durează pe tot parcursul lunii. Oamenii francezi își doresc unii altora Bonne Année și schimbă bises (mici sărutări pe fiecare obraz) la miezul nopții pe 1 ianuarie. Apoi, după aceea, cutiile poștale sunt inundate cu felicitări și cadouri pe tot parcursul lunii. Nu ramaneti surprinsi dacă veți auzi dorințele de Anul Nou pe tot parcursul lunii ianuarie. Și cu siguranță nu ezitați să le returnați - cu salutul tipic francez, desigur.

 • ARTIFICII REVELION 2019 Dubai - Burj Khalifa

  Dubai artificii revelion 2019

  În acest an, Emaar a promis un spectacol care integrează uimitoare spectacole LED, afișează laser și focuri de artificii spellbinding la Burj Khalifa. Nu uitați că drumurile din jurul Burj Khalifa sunt închise cu mult timp înainte pentru a evita traficul. Mii de revelatori din întreaga lume se adună pentru a viziona focurile de artificii, așa că ajungeți până seara devreme. Evenimentul va fi difuzat în direct la televizoare la nivel global și va fi difuzat pe ecrane mari în Downtown Dubai.

 • ARTIFICII REVELION 2019 Dubai - Atlantis, Palm Jumeirah

  Dubai Palm Jumeirah artificii

  Pregătește-te pentru un spectacol de pirotehnie la Palm Jumeirah anul acesta. Pentru o vizionare gratuită, mergeți la promenada lui Jumeirah și stați să vizionați focurile de artificii. Focurile de artificii vor marca o inversă de 10 secunde până la miezul nopții.
  De la faimoasele spectacole de focuri de artificii până la sărbători incredibile, somptuoase și divertisment live, nu există un loc mai bun pentru a începe o nouă tradiție și a sărbători anul 2019 de Anul Nou decât Atlantis The Palm, Dubai.
  Puteți să vă rezervați fie să stați la Atlantis la The Palm, fie puteți încerca să profitați de numeroasele restaurante din hotel pentru a rezerva o masă și a vă bucura de spectacolul din interior. Gala Royal Gala de Anul Nou vă va oferi unele dintre cele mai bune vederi la ecranul Atlantis Firework.

 • ARTIFICII REVELION 2019 Berlin, Poarta Brandenburg

  Artificii Revelion Berlin 2019

  Cea mai mare petrecere a anului se ridică la Poarta Brandenburgului, când peste un milion de oameni salută Anul Nou împreună cu un spectacol colorat de focuri de artificii. Zona de petreceri cu o lungime de 2 kilometri are o discotecă în aer liber cu muzică live, spectacole laser spectaculoase și focuri de artificii la miezul nopții.