4 Iulie – Ziua Independentei Statelor Unite

artificii ziua Americii
artificii ziua americii

4 Iulie – Ziua Independentei Statelor Unite - Foc de artificii, spectacole, parade.

Statele Unite ale Americii sarbatoresc pe 4 iulie desprinderea coloniilor americane de Regatul Marii Britanii, comemorand adoptarea Declaratiei de Independenta din 1776. Aceasta zi este sarbatorita in fiecare an cu diverse festivitati, spectacole, parade, dar si nelipsitele artificii.
Anul 2020 este inca sub amprenta virusului Covid si a protestelor violente care au izbucnit in numeroase orase din Statele Unite ca reactie la moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timp ce era imobilizat de politisti.
Toata lumea spera sa se revina la normalitate si ziua de 4 iulie sa fie celebrata cum este traditia fie la picnic sau gratar cu prietenii, fie urmarind paradele si spectacolele cu artificii organizate in diverse orase. Pana acum, cele mai deoebite efecte pirotehnice erau in New York, unde primarul Bill de Blasio, este mare pasionat de spectacolele cu artificii.
Ca sa fie mai impresionant, un foc de artificii poate fi insotit de o coloana sonora, astfel artificiile se coreleaza pe melodie, in Statele Unite folosindu-se des "God Bless America".
Ramane de vazut cum va fii anul acesta sarbatorita Ziua Independentei si ce primarii vor organiza cele mai deosebite spectacole cu artificii, facandu-i pe americani sa uite pentru cateva minute de Covid si proteste.

Vrei sa iti organizam un foc de artificii cu ocazia Zilei Americii? Atunci contacteaza-ne.


Clienti fericiţi.