Artificii Revelion Brasov 2023

artificii revelion Btrasov 2023
artificii Revelion 2023

Artificii Revelionul 2023 Brasov.

Trust Fireworks a executat si anul acesta 5 focuri de artificii in seara de Revelion in Municipiul Brasov respectiv: Cetatea Brasov, Turnul Alb, Parcul Tractorul, Avangarden si Piateta Uranus. Multumim pentru increderea acordata Primariei Brasov.

Primăria Brașov le-a pregătit brașovenilor și turiștilor o petrecere în aer liber de Revelion și peste 10.000 de focuri de artificii care vor fi lansate din cinci locuri din oraș. Prin parteneriatul cu Kiss FM, cei mai cunoscuți DJ din Brașov vor mixa pe scena amplasată în Piața Sfatului, iar show-ul va fi transmis live pe Kiss FM și Kiss TV.
Show-ul de artificii din acest an a durat 8 minute și s-a desfășurat concomitent în cinci locuri din oraș. Artificiile au fost lansate din zona Turnul Alb, dealul Cetățuii (Cetatea Brasov ), Avangarden (Strada Lebedei), parcul Tractorul și piațeta Uranus (piața Astra). Focurile vor fi sincronizate cu efecte simetrice și de ritm, iar frecvența lansărilor va fi o combinație de la 0.01 secunde până la 1 sec.

Si anul acesta, Revelionul din Brașov se aude și se vede în toată țara. Acesta va fi transmis live pe posturile naționale Kiss FM și Kiss TV unde toată România va putea urmări spectacolul de muzică electronică ce se va întâmpla în Piața Sfatului începând cu orele 20.30 și care va ține până în jurul orei 0.30. Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini și artificii. Spectacolul de Revelion face parte din programul «Magia iernii Brașov 2022», în cadrul căruia municipalitatea a oferit brașovenilor și turiștilor evenimente și atracții diverse, de la cel mai frumos brad de Crăciun din România și Târgul de Crăciun din piața Sfatului până la proiecții de film la Cinematograful Astra și Cinema Stellarium, evenimentele de la Banca de Cultură sau patinoarul din piața Sfântul Ioan“, a precizat viceprimarul Flavia Boghiu.


artificii Revelion Brasov 2023


Clienti fericiţi.